13 jul 2008, 14:31

Раздяла 

  Poesía » De amor
633 0 6

Пеперудена въздишка

сред кръсторазпнато мълчание,

безжалнопареща усмивка

и трудносиньо обещание,

тръпчивогризеща целувка

и блуднопреходна премала...

 

С възледни, грехородни пръсти

разплиташ срещата в раздяла.


 

 

 

© Ая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??