26 oct 2011, 13:39

Раздяла е това 

  Poesía » De amor
599 0 2

 

 

Все пак ми е мъчно,

раздяла е това…

Вярно, не вървеше,

но бляскаше искра.

 

Раздялата не искаш,

но нищо не предлагаш.

Мога ли да се залъжа,

та ти от мене бягаш.

 

Любовта не виждаш,

гложди те грехът.

Как да продължава,

щом силен е страхът.

 

Казваш, че съм права,

какво ли от това?

Ще се промениш ли,

съмнявам се, едва?!

 

Любовта прощава,

всичко ще прости.

В спомен да остане,

така... ще продължи.

.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??