Тя е част от живота и част от смъртта,
предстоящата среща във нова епоха,
незавършено време за бъднина,
във която върви съвършенството строго.
То е трудно да бъдеш и съвършен,
колко леко да бъдеш на дяволска люлка,
без раздяла не идва и онзи благ ден
за онези под теб да останеш светулка.
Всичко има хармония, смисъл и ред,
мисълта го разбира, а чувството страда.
Не предавай живота и карай напред,
в крайна сметка отива си всяка преграда!
Аделина Колева
© Аделина Колева Todos los derechos reservados
Поздрави! Успех!