Какво ли значи да се разделим,
да сложим край на наш'та връзка,
да няма утрин с телефонен звън,
да прави всеки к'вото иска...
Можем ли да сложим край
на чувства, търсещи една посока,
един от двама ни ако изтрай,
на другия ще прочете урока...
Раздяла с тебе, някакъв абсурд,
звучи безумно, тъжно, грубо,
кому е нужен метод твърд
да правим нещо толкоз лудо...
С раздялата да видим, че в света
един без друг е просто невъзможно
отново преоткрили любовта,
да проумеем, че е нещо сложно...
И истината ще се разбере -
врагът ще спре да тържествува,
любов такава няма да умре -
напук на всичко, тя ще съществува...
© Ирена Георгиева Todos los derechos reservados