30 may 2009, 7:42

Разединени 

  Poesía
506 0 2

Разединени


Защо сме толкова разединени?
Сложихме прегради между нас.
Изкуствените пречки са големи,
за да бъдем един единен клас.

 

Измисляхме безброй причини.
Потопихме се в лъжа и фалш.
Уви, дори за толкова години,
не станахме задружен клас.

 

Ако някой някого обиди,

класът едва ли ще го защити.
Разпилени като морски миди,
давим се в океана от лъжи.

 

Да бъдем заедно дори за час.
На групички без да се делим.
Да бъдем задружен и единен клас!
Да се опознаем нека да си позволим!

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Разпилени като морски миди,
    давим се в океана от лъжи."

    Ти си бисер в мида!*

  • Такъв момент е доста често срещан в класовете.. за жалост. Не бива да сме толкова студени, трябва и да си помагаме.
Propuestas
: ??:??