- Добре ли си? Изглеждаш... обичана.
- ...
- Щастлива ли си най- накрая?
- Сега имам много повече от щастие.
- Кой не е щастлив, когато е обичан, а ?
- Не ми цитирай Екзюпери...
- Сега ще кажеш, че не разбирам, нали?
- Много са истините, но за теб те са други.
- Сега на умна ли се правиш?
- Поне не задавам въпроси.
- Не ми се говори с теб.
- Не ми се усмихва фалшиво.
- Ужасна си, знаеш ли?...
- Но ме обичаш. :)
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados