Ще те обичам винаги такъв,
какъвто си,
отчайващо жесток и импулсивен;
очите ти ще скрия там,
при моите очи -
заключвам погледа ти в мен,
но не бъди наивен...
Не правя аз това, за да те спра -
да спра очите ти
да гледат други,
аз искам да запазя в себе си мига -
Отчаян миг!!! - той времето ни
ще погуби!
Нюанс зелено-син в едно с кафяв,
очи самотни погледите вплели...
Едва ли тука думи ще звучат -
сърцата и душите думата
са взели!...
Единствено любов, но без
жестока ревност
нас пак ще може да сближи!...
И само нашата любов
и нищо друго
такава мъка може да роди!!!
© Ивелина Петрова Todos los derechos reservados