Въртят главици слънчогледите,
щастливи, с грейнали лица.
Не слънцето, а тебе гледат те,
усмихват се като деца.
А роклята ти волна птица е.
Безгрижна с вятъра лети.
Замаяни проблясват спиците.
Във въздуха “обичам те” звучи.
© Георги Стоянов Todos los derechos reservados
Поздрави и от мен!