Разкажи ù за мен ...
Разкажи ù!
Разкажи ù за звездите в очите ми,
когато се вглеждаш в тях...
Разкажи ù за лъчите в косите ми,
когато прекарваш нежно пръсти през тях...
Разкажи ù за устните пламенни,
които целуваш нощем в несвяст...
Разкажи ù за дланите огнени,
които треперещи галят лицето ти...
Разкажи ù за телата диво преплетени...
за душите...
чувствата...
мечтите...
и... къщата...
Разкажи ù!
Моля ти се, разкажи!
И ако тя те обича,
ще видиш в очите ù сълзи ...
И двамата ще ви боли!
И мен така за двама ме боли!
Разкажи ù, нека знае!
И дано тогава разбере,
че винаги ще бъде мое
твоето изстрадало сърце!
И нека те пусне при мен да се върнеш!
Разкажи ù...
17.08.2009 г.
© Поли Ангелова Todos los derechos reservados