Разказах му,
разказах му на вятъра
за нас.
А той ме посъветва
да не спирам.
Разказах на луната след това,
а тя ми се усмихна
мълчалива.
Щастлива, че и с нея споделих.
И нежно ме погали
по косите.
А след това зад облаче се скри.
Дочаках утрото.
Разказах му,
и с него споделих.
По слънцето съвет
да ми изпрати, исках.
А то ми се усмихна
и топъл слънчев лъч
вместо съвет, ми прати,
в знак, че е разбрало.
Заръча ми така да те погаля...
С топли длани.
Да те дочакам,
за да те обичам.
Да споделя
със тебе
любовта си...
© Нели Todos los derechos reservados