20 ago 2013, 16:09  

Разконспириране 

  Poesía » Civil
522 0 1

Опитват се да ни подравняват, приятелю.

Ей тъй на - с тримера, покрай бордюрите.

Да не им се оплитаме,

ако може, в краката им.

По-зеленички и еднаквички.

И за слънце да молим.

 

Да изпъкват болдлите им

и, под камък затиснати,

жълтичко да им шепнем

за дъжда, който храни ни.

 

Опитват се да ни поотрежат, приятелю.

Да забравяме

изпод бурени,

че сме целите в рани.

 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??