Различен ден
О, днеска е различен ден.
Дърво единствено в гората.
От хубостта съм възхитен,
изпълнена ми е душата!
Нима това е есента?
Депресията ми избяга!
Напира в мене радостта -
разхлабеното в мен се стяга!
При мен е сякаш Пролетта,
наместо плачещата есен
Аз виждам в розово света,
в душата ми напира песен!
Каква кристална синева!
И слънцето във нея плува.
От облаците - ни следа.
И есента, така си струва!
19.09.214г.Драгойново
© Христо Славов Todos los derechos reservados