В различен свят живеем…
Тук всичко е една мечта…
Нека тук да копнеем,
всеки да спаси своята душа…
И сляп да си, тук ще прогледнеш…
И път да няма – пътечка ще намериш!
Любовта си ще откриеш,
ще я прибереш в кутийка... И ще се усмихнеш!
Тук болка няма... Всичко е любов!
Раздяла няма… Просто е съдба…
Смъртта не съществува… Има единствено живот…
И красиво е… Това е твоята мечта!
Няма грозни думи и обиди,
нито кръв залива улиците бели…
Всичко е думи любовни, красиви,
всички хора тук са смели!
Искаш ли и ти такъв живот?
Искаш ли да можеш злото да спреш…
Рецептата е да правиш всичко с любов,
да се справиш със всичко, без да се предадеш!
© Усмивка Todos los derechos reservados