Днес имам нужда от докосване,
да дишаш с кожата ми във синхрон!
Днес имам нужда от прахосване
и няколко големи чаши с... ром.
И щом съзра в сърцето ти роса,
не искам да говориш вместо мен!
Нали си мъж, а не жена -
ти трябва да си хванат в плен!
Цветя?! Не съм се и надявала -
за да си горд, се иска и кураж...
Мълва?! Не ми се е явявала:
ЖЕНИ, негодни сте за саботаж!
Но лъскавото във обувките е друго нещо,
врати отваря много, само не и моята бравa.
Но моля те... кажи ми, ако има нещо спешно -
да бъда лоша мога, мога и да съм добра!
© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados