Разлиства се забравена мечта
на кръстопътя на вината и желанието.
Напъпва вярата. Проглежда мисълта.
Илюзията истината на танц кани...
С воал от спомени пристига пролетта
и все по-силно чувствата бълбукат,
а музата е живата вода,
която даваш ми без да си тука...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados