Минах през римата
Някак засилен пристигнах
А как се забавих...
Забравих че съм на гости
Не пече вече сладките
Както в началото
Не й сменям крушките;
Вместо танго, танто за танто
Наскоро пак минах през нея
Нескопосан във танците
Сърди се, аз руменея
Защо да повтаряме?
© Todos los derechos reservados