От фурната реших да гепна пита,
но досега аз нищо не съм крал.
Па и съм си душица свита,
по други правила до днес живял.
На риска трябва да заложа-
щом гладен си и бой ще понесеш!
Обаче, как да стане, боже-
в главата ми е просто леш!
Да се моля-хич не ми отива-
в таз област аз съм твърд гранит.
Изобщо, много ми е криво,
а и не ща да бъда бит!
© Георги Янков Todos los derechos reservados
по други правила до днес живял."
Никога не е късно да се смени приоритета
и скитникът да се почувства като крал.
Дори и само в няколко куплета
светът да е примамлив ареал
Успех!