Превърна се в пепел
и последната надежда
да намеря смисъл
в безсмислието на момента.
Умря и безсмъртната вяра
в замяна на вечната истина -
самотата.
Стоя и те гледам -
може ли любовта ми
да е толкова безпричинна?
© Ив Todos los derechos reservados