21 jul 2009, 8:14

Разпален огън 

  Poesía » De amor
567 0 0

РАЗПАЛЕН ОГЪН

 

 

Разпален огън си,

а аз съм въгленче във него.

Пламтиш и топлиш ти,

а аз горя във него.

 

Езици огнени ме галят всекидневно,

във пламъците твои щом навлезна.

И чувствам се така вълшебно,

като дете, прегърнато от майка нежно.

 

Гори, топли ме все така,

на огъня ти с огън ще отвърна.

Дори да стана аз искра,

дори във пепел аз да се превърна.

© Васил Гурбачов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??