Разпилей ме
Днес беше краят!
Реших! Ще се махна!
От тебе,
от себе си,
от деня,
от нощта.
Не искам
чутовното
бавно угасване.
Само моля те,
вземи
от моята клада праха!
Разпилей го над утрото,
над морето,
над хората!
Най-вече над хората
и дано
станат добри,
щом
прашинка
от мене
вълшебно докосне ги,
да забравят...
да мразят и да са зли...
© Димена Todos los derechos reservados
Но не бързай да тръгваш от живота.
Радвай се, обичай и бъди обичана Димена!
Поздрави!