В три пътя се разпилява душата ми:
Единият се е свил в кошницата –
при букета от диви метличини;
Вторият – дрипав и безпомощен
бяга след вятъра... вятърничаво;
Третият раздира ежедневието ми
и строи кули от хаос.
Коя ли орисница ме ориса
все да поправям пътищата си?
Обява: Продавам на части душата си.
Цена: Първоначално три сребърника,
останалите може и на изплащане.
© МАРИЯ Todos los derechos reservados
Ракина - това ми хареса
Весела,разпродажбата се състоя преди 4 години - неуспешно
хубав ден ви желая!
t.