29 mar 2018, 0:49

Разпятието 

  Poesía » Otra
858 1 0

Деца на Бога сме,

от обич сме родени.

Кръвта на Бога

тече във наште вени.

На кръста прикован

от чадата свои,

той болките понесъл

и за  греховете наши

в небето се възнесъл.

Погребали го

учениците му верни

и името запазили

да се не оскверни.

© Стефка Брайнова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Великден »

30 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??