Добро утро, Любов! Колко е свежо и истинско.
Между вчера и днес, бяхме в дълго скитаща нощ,
от Разпни до Осанна, с грехове и пречистване.
Добро утро, Любов! Бурно море, слънчев пристан
на очи, без които светът е без смисъл и ням.
Добро утро, Любов! Бриз разнася мечти... до поискване!
© Найден Найденов Todos los derechos reservados
И ти ги раздаваш, Найдене!
Поздравления!