19 jul 2013, 21:38

Развенчаване на истината 

  Poesía » De amor
442 0 2

Черни рози се връщат при мен,
помрачили небе от усмивка
и се срива всичко - точно за ден,
без никой от нас това да иска.

Дълго пазени тайни крещят
и раздират плътта ми любовна,
докато ангелите твои спят
ще се намеси дяволът - съдбовно.

Не дотичах дотук за да бъдеш
моя песен или божия хвалба,
а в живота ни - от болка сънен
да видят всички - любовта не е молба...

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??