Развързах мечтите ми,
вързани здраво
за "написаната" съдба.
Отворих вратата на риска
широко
с ключа на една сълза.
Послушах сърцето си,
то помни всичко,
което забравих
и тръгнах да търся
съня си в съня,
в който
младостта си
оставих...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados