В този свят аз живея,
понякога губя, понякога печеля.
Истини откривам всеки ден и нощ,
но и лъжите се забиват като остър нож.
Несправедлив е този свят към нас,
да ни изкушава всеки миг и час.
Но за добро или лошо ние ще сме хора,
докато не ни отреди нещо друго някой там отгоре.
В живота си мизерен
е трудно на себе си да останеш верен.
И да се бориш с зъби и нокти в този свят,
за да се спасиш от кървавия ад.
© Петя Todos los derechos reservados