Един свят, една държава,
един народ, който никой не познава.
Сиво ежедневие, огромно отчаяние,
реки от сълзи и робско съзнание.
Ужасяващ страх и самосъжаление,
всеки се влачи по бавното течение,
всеки остава свит на кълбо,
когато се завърти назъбеното колело.
Животът е безсмислен, животът е ад,
животът е игра на шах и мат.
Вашият живот е поредния рунд,
без никакъв умисъл за бунт!
Кои сте вие?! Стадото овце,
които мълчат и пълзят на колене!
Къде сте вие?! Къде са вашите криле?!
Отлетяха в мрачно небитие!
Вие го създадохте, този свят,
сега плачете, наричайте го АД!
Плачете, а другите ще ви се смеят!
Плачете, докато някои живеят!
© Лапето Todos los derechos reservados
бавно покълва, расте,
суетите имат си край,
време е всичко да спре.
Поздрав!