Ти винаги насън си ме обичал
и никога лицето ми не си целувал,
през погледа на друг си ме събличал,
желал си ме и пак си ме сънувал.
Ти винаги безкрайно си ме търсил,
дори душата ми не си намирал,
с очите си, от сълзи неизбърсани,
очите ми си търсил без да спираш.
Ти само във съня си ме прегръщал
и само във съня си си ме любил,
по изгрев пак тъгата си преглътнал -
не си ме имал, не си ме и загубил!
© Валка Todos los derechos reservados
в очите ми само смешинки надничат.
Струи от душата любов перманентна
и ручеи радост от нея изтичат.