Реалност ли е...
Тази нощ отново те сънувах,
беше нежен ти, както в първите ни дни,
онази нощ не ще забравя,
ти ми подари хиляди звезди...
Реалност ли си ти???
- Или хубава заблуда...
Обичам те, дори и когато ме боли,
обичам те дори и през сълзи,
щастието си ми ти,
знаеш го, нали?!?
Реалност ли е нежноста ти,
реалност ли е любовта ти?!?
Или всичко е заблуда,
от нея много ще ме заболи
и надявам се да ме обичаш
тъй, както те обичам аз...
© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados