РЕАЛНОСТТА...
Зловеща нощ - част от страшен филм,
ОЧАКВАНА СРЕЩА!
Колко ли лошо може да е?
Колко ли дълго ще е?
Кога ще дойде края?
Къде е пътя към Рая?
Лесно е да кажеш ,,СПРИ"!
Трудно е да продължиш,
когато от болка искаш да крещиш!
И сякаш имаш сърце от лед,
което бавно се топи,
а от очите ти се стичат сребърни сълзи.
Луташ се в безкраен лабиринт!
Пътища много...
но всички се сливат в един,
но ти не знаеш и внимаваш,
за да не сгрешиш
- вярваш, че ще победиш!
Но съдбата играе си с реалността
и изкривява представата за някои неща!
А ти си мислиш, че си прав,
а хората около теб ти се подиграват, че си СЛЯП!
И никой не иска да подаде ръка
- той вярва, че ще стигне ВЪРХА,
но не вижда, че е като теб,
ПРОСТО ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК!!!
© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Todos los derechos reservados
с обич, Софи.