Пясък, кал и мръсотия
обградили са ни до шия
няма оправия... в тази олелия.
Ядове само, никакви веселия,
кавги жалки и груби обвинения.
Обградени в барикада от престъпления,
гетата се пълнят, няма угризения.
Агресивността поражда възмущения,
без отговор остава всичко, само смирения.
Огледайте се, властващи, дайте наставления,
леваците изпращайте без отклонения и
идеите си отстоявайте, без притеснения.
© Лорита Todos los derechos reservados