4 sept 2022, 9:47

Рецесия 

  Poesía » Civil
274 0 0

Тъй леко спекулата

процъфтява,

всеки миг на

черни новини.

По-скъпо хляба

се продава,

рецесия зад

ъгъла стои.

Как тъй в Турция,

всичко поевтинява?

От Марс ли черпят

те суровини?

Аз сетих се за жабата

и коня, за телевизора

и за високите цени.

А най-лесно милионите

се правят точно днес

в мътните води.

И беше вируса,

сега е и войната,

и всичко леко те

ще продадат.

А спящите са на

ракия и салата,

и чакат те,

на нов водач.

властта да предадат...

© Момчил МАГ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??