РЕЦИДИВ
И стана традиция вече
Ноември да бъде горещ
И вместо дебело елече
Да носиме дрехи за пещ…
А може би подло и редно
Декември ще ни отмъсти
И сняг ще натрупа прилежно
И студ ще скове ни - дали
Не знаем сезонът какъв е
Загубихме мяра и срам
И всеки по своему тъжен
Се мята натам и насам
О циганско лято любимо
Дано да си дълго със нас
Дано и през дългата зима
Да бъдеш ти винаги в час
© Константин Коев Todos los derechos reservados