РЕКВИЕМ
"Аз цял живот ще вия като вълк единак..."
Стефан Фурнаджиев
Аз цял живот се завръщам при изворите
при полската река и "Зелено море"
На 9 януари 2012
сърцето си погребах
в гроба на мъничката ми дъщеря
Сега една черупка бродя по света
защо ли?...
Как е възможно да пеят пролетно птиците
и те да не ги чуваш
Как е възможно овошките да цъфнат
без теб
и тъй нататък и тъй нататък
Как е възможно
Завръщане при извори
които напояват вече само гробове
и се лутам и се мятам без посока
Уви! от себе си
не мога да избягам
© Соня Todos los derechos reservados