А те не осъзнаваха,
на чуждия гръб се забавляваха
и без труд забогатяваха...
Парите си по курви даваха,
а курвите от тях забременяваха.
За нищо не съжаляваха -
в живота нали се оправяха,
линиите кокаин, амфетамин чертаеха
и на проститутки - деца правеха,
че нищо не ще излезе от тях - знаеха,
но какво им пука - нали се забавляваха...
И пищов си имат в джоба -
могат всеки да вкарат в гроба,
от малки научени на злоба
и че бедният на богатия е роба,
живееха си в своя сериал -
кой кво взел, кой кво дал,
простотията към тях няма жал!
Но и да стане някой фал -
няма да затънат в кал -
пачката е налице,
отиваща в поредните мръсни ръце!
И така - живот.
Без някой да ги спре,
а ако се опита - ще умре.
Возят в най-скъпите коли най-тъпите жени.
Всичко може да се плати...
с откраднати пари!
Така се забавляваха,
мислеха, че света притежаваха,
накрая дори не остаряваха -
помежду си се унищожаваха,
в скъпи гробове ги заравяха
и червеите с тях добре се угояваха... :)
22.06.2011
Влади
© Влади Иванова Todos los derechos reservados