Потъпках всичко в “моя свят”,
пълен с индулгенции,
опростили всеки минал грях,
предначертали мойте абстиненции.
Огледах се във хаоса – в “моя свят”,
строен от чуждите претенции
и себе си спонтанно аз презрях,
водена от днешните тенденции.
Затворих се, заключих се – във “моя свят”,
изолирах всякакви кореспонденции,
зарових го в камара прах,
погребах го във моите инвенции.
Днес го няма вече – “моя свят”,
няма ги и моите интенции.
Днес света на другите видях…
света им, пълен с импотенции.
© Преси Todos los derechos reservados