Написах наръчник за грешки,
всяка по два пъти поне
повторена неволно, по детски.
Натежала над мойте рамене.
И колко лъжички вина
всяка от тях е създала?
До болка била е товар
и приятел и среднощна хала.
И винаги пътища грешни
пред мен ще ме зоват.
И винаги тях ще избирам.
Примирих се вече с това.
Но себе си силен ще правя
след всяка среща с калта.
Ще напиша аз своята книга
за грешната правота!
© ДИВИЯТ КОН Todos los derechos reservados