Който се хвали, не пали –
казва народната мъдрост.
Който е глупав, едва ли
ще поумнее със външност.
Тя, мъдростта, е народна,
ала е днес старомодна:
който се хвали, успява,
а външността се продава.
© Цвеке Шарено Todos los derechos reservados