ЕКСКЛУЗИВНО!
Ръцето горе всички -
и Ангели, и Демони.
АГРЕСИВНО!
Чиста проба простотия,
не мога да я скрия!
С червено нека омърсим
бялата дреха на гърба!
На път да вървим -
по пътя на греха!
Прости ли вече леката забежка!
Ам... грешка!
Друго ще те питам...
виж, искам само да опитам:
как се прави с такива като мен,
как се прави революция за ден!?
"С теб сме!" -
някой отгоре изкрещя
и се озова между моите крака!
Опа!
Секундите не брой - свършвам след минута.
Не бързай - стой! Пускам те - секунда!
И... край!
Светът е вече друг,
не е за тебе тук!
Ангелите не са това, което бяха,
да се променят успяха.
Сред всичката ни простотия
как пък ще живееш!?
Ако можеш, скрий я -
късмет... а, дано да не успееш!
Лута се със затворени очи светът
и отдавна вече ти вървиш по тоя път!
Вървиш!
Крещиш:
"Ура. Отново стана,
ще мина още двама!
През душите им ще мина,
ще оставя радост несравнима!"
И пак...
Горе ръцете!
Мъже с мъже!
Жени и деца
на врата с въже -
за нищо не стават.
"Да мрат!"
Революция!
Полова еволюция!
Без любов светът ще бъде по-добър,
ще бъде чуден райски кът!
"С теб сме!"
И пак бедрата проговарят,
странни мисли те оставят:
безспир напред върви,
по вратите хлопай ти!
Чукай!
Може някой да отвори,
краката да разтвори!
Влез в душата му.
Виж сърцето му
и ще разбереш,
че този свят е вече друг
и не за теб е тук!
© Никой Todos los derechos reservados
Опа!
Секундите не брой - свършвам след минута. ... Велико