Понеже в началното училище
неусвоен си остава като предмет,
официално вече ще го преподават
и в университет.
Ала да изучаваш за какво ти е
тоз „Правоговор и правопис“?,
щом влизаш във ВУЗ неграмотен,
а излизаш висшист?
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados