Аз сега съм храбър рицар.
Аз пораснах, не разбра ли,
а пред мене се изправи
необятната гора.
Тръгвам сам на поход славен
през гори и през дъбрави.
Щит е моята надежда,
меч е моята мечта.
И сега недейте плака.
Тръгвайте след мен в атака,
че веселие ви чака.
Ще ви водят в труден час
мойте шарени доспехи,
моят весел, пъстър меч.
© Георги Белев Todos los derechos reservados