Все още ме докосва…
Когато нечии ръце по тебе са.
И не в болезненото е въпросът —
душа, от спомени обсебена,
те търси нощем.
Скритичко краде
за тебе малко сънени мечти...
Докато в нечий гръден кош
сърце,
притиснато до твоето тупти.
2011
© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados