Тачихме PlayBoy и XXl,
зализвахме косите си със гел,
мечтаехме за доберман и Mercedes,
пък днес - трабант и пекинез.
***
Когато пиеш кола с водка
и отглеждаш ти сиамска котка,
ще мечтаеш за голяма лодка,
а в интернет ще ходиш на разходка.
***
Ако искаш хубава жена,
приготви си пачката, човече.
Днес всяка има си цена -
любовта не съществува вече.
© Захаринчо Методиев Todos los derechos reservados