Ако се следва
пътеводната звезда,
се и напредва...
И се напредва,
ако пътеводната
звезда се следва...
Ако звездата
пътеводна следва се,
се и напредва...
И се напредва,
пътеводната звезда
ако се следва...
...............................................
Пътеводната
звезда ако се следва,
и напредва се...
И напредва се,
звездата пътеводна
ако следва се...
Пътеводната
звезда и ако следва
се, напредва се...
Ако следва се
звездата пътеводна,
и напредва се...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados