Ще разроша косите ти,
риск,
и колана ти-страх
ще разкъсам.
Ще измия очите ти
с истина
и по стръмното
смело ще тръгнем.
И какво, че далеч
е върхът
и виното-младост
свършва...
Нямам мисли
да ми тежат.
Маркировка са
силните чувства...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados