10 may 2016, 21:02

Риск ... просто риск '14 

  Poesía » De amor
321 0 1

Разсейвам се за миг от минута...

Разсейвам се за секунда от минута...

Разсейвам се, защото да тук си – усмивка, очи с цвят кафе ...

Да, ти, моя музо, разсейваш ме просто така, но защо случи се сега?

Замъгли ума ми...

Флиртът с теб е еднократен и комерсиален!

Целувка не дадох ти аз, защото на риск щях да се изложа самата аз! Риск сърцето ми не желае.

На чувства да се поддам или на поглед, уви, на чаровна усмивка една. Тя в съзнанието ми заседна като буца в гърлото!

 

 

© Benito Fil Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздравления! Много истинско!

    ПС: "Разсейвам се да, защото си тук..."
    звучи повече според мен...
Propuestas
: ??:??