Рисунка, небе от Надежди,
цвят на дъга изтъкан
в прашинка, море от копнежи,
Раят в кратер на вулкан.
Пулс, докосване, вяра
сълза в радостен миг.
Вкус, вричане, забрава,
грехът в страстен вик.
Звезден път, дете, люлка...
Усмивка в нота от песен.
Меден кът, преде светулка...
Рисунка от живота чудесен.
© Елeна Todos los derechos reservados
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ!