Рисува сърцето – рисува света,
за теб го рисува на цветни платна.
В зелено, в златисто, за теб е това,
във бяло и синьо – каква красота!
Танцува небето, танцува нощта,
прекрасно пък сутрин се смее деня,
в прегръдка на вятъра облаци спят,
цветята красиви за тебе цъфтят.
Омайни поляни и буйни реки,
далечни планети, безкрайни мечти
и бисерен дъжд, и огромни слънца,
целувката нежна, за теб е това.
Рисува сърцето, не спира, твори,
във багри красиви са твойте очи
и пътя към тебе ще търся така –
със цветна палитра във мойта ръка.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados