31 ago 2011, 13:13

Рисувай по мен нежни думи... 

  Poesía » De amor
956 0 7

Посветено


Рисувай по мен нежни думи...

 

Пак скришом нощем си мечтая

да бъда нежната ти слабост,

да ме прегръщаш със поглед - омая,

да ме галиш - недовършена цялост...

 

Изпий ме на глътки желание,

под езика ти тежко да лепна,

как тръпнат минути страдание,

погледите ни щом се пресрещнат...

 

Дави ме в любов недоплакана,

изпий ме на капчици лудост,

забрави го това наше чакане -

рисувай по мен нежни думи...

© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??