Ето че в тазгодишната мъглява зимна нощ, нещо ми прищрака и реших да дам шанс на един текст за бъдещо r'n'b парче. :)
Нощна врява сега наляга,
а музата мен пак заляга,
стоя в бара и бира искам,
но не искам, думите
отново аз да стискам,
бийта нов е, ритъма -
готов е,
а ние после... все едно
какво е;
Търсиш, търсиш пак, пак,
в този нощен град, град,
новият си трак, трак,
ти мърдаш своя крак, крак,
и танцуваш и лудуваш,
тук на тази сцена,
без да имаш страх;
Аз не мога да живея,
без да дишам, без да пея,
да се смея, да дивея,
и да пиша този стих,
стих-а както бийт-а
И на финала, с вас аз пея,
putcha handz up in the ayer,
но мечтая, като в рая,
да създавам и да давам,
усмивка и целувка,
на тебе и на тебе
и на всички тука, хиляди
сега пак от мене.
© Калоян Кирилов Todos los derechos reservados